Het plan.

Een traject van 6 maanden met een plan van aanpak op maat van jou en je bedrijf. Jij beslist, jij vraagt, ik luister en geef. Samen gaan we vooruit. 

 

Hoe verloopt het traject?

Hoe zie ik onze samenwerking precies?

Dat hangt af van jou, je situatie en wat jij precies wil. In enkele sessies bepalen we je doelstellingen en hoe het traject eruit ziet.

Stap 1: vrijblijvend kennismakingsgesprek

Jij vertelt me jouw verhaal, ik luister en geef je al waardevolle feedback. We kijken of het klikt en of we samen jouw business kunnen boosten.

Stap 2: Kick off

We bepalen samen wat we willen bereiken met je business. We zoeken uit waar je vastloopt, wat de noden zijn van jouw en je bedrijf, welke doelstellingen we willen behalen en welk traject we daaraan koppelen.

Stap 3: Start van het traject

→     We gaan samen aan de slag voor een traject van ten minste 6 maanden.
→     Wekelijks overleggen we een uur via Skype of telefoon.
→     Eenmaal per maand zitten we samen voor een 1-op-1 sessie. 

Hoeveel kost zo'n traject?

Elke ondernemer is anders. Elk bedrijf is anders. Elk traject is anders. Ik zou kunnen werken met standaardtrajecten aan een vaste prijs, maar ik hou veel meer van een persoonlijke aanpak. Tijdens ons kennismakingsgesprek bijt ik me vast in jouw verhaal, en werk daarna een trajectvoorstel en offerte uit, op maat van jou en je bedrijf. 

Klinkt dit goed? 

Zullen we samen eens een koffie drinken en kijken wat ik voor je kan betekenen? Bel je me liever even op of is een mailtje meer jouw cup of tea? Helemaal prima!

laten we kennismaken

Referenties