Nieuwsgierig naar wie ik ben? 

Tijdens kick-off gesprekken met ondernemers en start-ups krijg ik vaak dezelfde vragen. Wil je graag iets anders van me weten? Hier is je kans!

 

Wat je wil weten over...

Waarom nu voor de eerste keer een Full Ironman?

Sport is zoals een bedrijf, je moet snel gaan, een plan hebben, je omgeving goed organiseren maar het moet bovenal leuk zijn.

Een Ironman doen, betekent de grenzen van de tijd verleggen. Het is niet zozeer een fysieke inspanning, maar eerder mentaal. Uit je comfortzone stappen: dat maakt je blij!

Wat voor bedrijven had je dan eigenlijk?

Eerst had ik een productiebedrijf van bouwmaterialen en zwembaden in composiet. Daarna heb ik de de overstap gemaakt naar de luxe wereld. Ik was in Benelux importeur van zeil- en motoryachts. In mijn carrière heb ik de productie, commerciële, operationele en financiële afdelingen geleid. Ik was er manager, CEO, bestuurder. Als manager had ik uiteenlopende verantwoordelijkheden voor de creatie, acquisitie tot verkoop gedaan van bedrijven. Geef me een complexe situatie en ik weet er raad mee. Transparante en praktische oplossingen die leiden tot concrete resultaten, daarin schuilt mijn sterkte.

Hoe kom je er bij om rond de noordpool te zeilen?

Heb je een paar uur? De zee is nu eenmaal mijn grote passie. Ik woon intussen al meer dan 25 jaar aan de kust. Als je dan net zoals ik elke dag tussen boten vertoeft en niet vies bent van een beetje actie, dan begint het al eens te kriebelen om een serieuze uitdaging aan te gaan. Als ik terugdenk aan alle enorme voorbereidingen en de uitdagingen onderweg… ik heb zo veel geleerd over mezelf, over overleven, over het ontbreken van opties in moeilijke omstandigheden. Een machtig avontuur!

Ik denk dat ik wel een duwtje in de rug kan gebruiken. Hoe zie je onze samenwerking in de praktijk? 

Elke sessie begint met een evaluatie van hoe de voorbije week gelopen is. Er zullen vragen aan bod komen zodat we telkens doordringen tot de kern. We kijken waar je vastloopt, wat je wil bijsturen, waarover je advies nodig hebt. We zetten samen een doel voor iedere sessie. Ik deel mijn ervaring, geef raad, help je de volgende stappen te bepalen die nodig zijn om je doel te bereiken. We eindigen met een evaluatie van de sessie en bepalen samen de target voor de volgende week. Je zal merken dat ik oprecht, geloofwaardig en cool ben. Mijn kennis en ervaring deel ik vanuit mijn passie.

 

Meer weten?

Zullen we samen eens een koffie drinken en kijken wat ik voor je kan betekenen? Bel je me liever even op of is een mailtje meer jouw cup of tea? Helemaal prima!

laten we kennismaken

Referenties