Ondernemen zit me in het bloed.

Ik kom uit een groot gezin met 8 kinderen, waar we moed, lef en humor met de paplepel meekregen en waar iedereen leerde om steeds het beste van zichzelf te geven.

 

Maak kennis met mij.

Ik ben een ondernemer pur sang. Een doener en een durver, creatief en enthousiast, maar nooit in het wilde weg. Voor mij is het glas steeds halfvol en ik zie altijd meer kansen dan problemen. Maar doe nooit iets onbezonnen. Wat ik doe, doe ik met passie en energie. Als ondernemer, designer, triatleet en zelfs als avonturier-zeiler.

Enkele jaren geleden heb ik mijn bedrijven verkocht, klaar om volop van het leven te genieten. 

Maar ik miste het contact met klanten, de actie en wilde mijn knowhow niet verloren laten gaan. 

Ik besef dat ik mijn kennis en passie net zo goed kan delen met andere ondernemers. Of je nog aan het begin van je ondernemersdroom staat of na jaren hard werken wel toe bent aan een frisse wind.

Ben jij net zo gedreven als ik? Dan sta ik paraat om al mijn ervaring in jouw project te stoppen. 

Contacteer me als jij een strategische partner zoekt, iemand die structuur en visie in je business kan brengen, en die steeds naast je staat.

Visie
Sta versteld van jezelf, heb vertrouwen, durf dingen te veranderen.

Missie
Kennis doorgeven, de weg wijzen, geruststellen.

Waarden
Moed, jezelf smijten, lef, humor.

 

Gecertifieerd NCA Practitioner

De NCA, NeuroCognitieve Aanpak, is een vernieuwend interdisciplinair model gebaseerd op toegepast onderzoek in de neuro- en in de menswetenschappen.

Certificaat NCA Practitioner

Ben je op zoek naar een trouwe partner?

Laat ons samen eens een koffie drinken en kijken wat ik voor je kan betekenen. Bel je me liever even op of is een mailtje meer jouw cup of tea? Helemaal prima!

laten we kennismaken

Referenties